torsdag 10. april 2014

EITT ÅR HAR GÅTT.....

Fekk ei skikkelig "blogge-sperre", veit i grunnen ikkje kvifor...
Men i kveld (natt) set eg her, og skal prøve å få ned nokre ord.
Mykje har skjedd det siste året, kanskje vert det nokre eigne innlegg
om enkelte situasjoner og turer.. Ja, for turer har det vorte nokre av...
Sommarferien gjekk til Nord-Norge og Grense Jakobselv med bobilen,
ein super ferie med mange inntrykk... Vi fekk sett veldig mykje i løpet
av dei 3 vekene vi var på tur.


 Eit par bilder av OscarII kapell på Grense Jakobselv...
For gubben vart dette eit gjensyn med staden han tjenestegjorde førstegangstjenesta si, for meg vart det eit første møte med ein stad eg håpar å få kome tilbake til ein annan gong... Utruleg flott stad!!


Vi har ellers vore i både konfirmasjon, bursdagar og bryllup i året som gjekk, kjekke besøk og dagar ilag med slekt og vener... Og fleire kjem, om ein månad skal vi i konfirmasjon til M. Gledar oss... Og då vert det bobil-tur... Kanskje vert det visning av nokre kaker etterkvart? Lovar ikkje noko, men kanskje :-) 

Slutten av året kom med ei dårleg "gåve" då vi først fekk ei naturskade på taket vårt, det vart hol i pappen etter at begge pipehattane vart letta opp av vinden og deisa i taket på vei ned...
Same helga vart det oppdaga vannlekkasje hos oss. Det enda med at vi i romjula pakka og flytta ut frå heimen, for deretter å bryte opp nesten alle golv i boligen vår...  Vi bodde i bobilen i ein månad, før vi fekk leigt oss eit hus ikkje langt frå heimen vår... I skrivande stund er boligen under oppussing, også badegolvet (som ikkje var innkludert i begynnelsen) er no brutt opp... Det var også vått under der, så det vart ikkje tørt rundt badet... 
Ting tar tid, men til slutt tror vi det blir flott i heimen! Vi har det bra her vi bor, men no gledar eg meg til å få flytte heimatt! 


1 kommentar:

 1. Hei på deg!
  Fant helt tilfeldig bloggen din da jeg satt og surfet litt:)
  Så flotte turbilder, likte så godt det siste bildet med kapellet og stranda i bakgrunn:)
  Titter gjerne innom deg igjen:)

  Ønsker deg en fin dag og helg!

  SvarSlett