lørdag 20. oktober 2012

Sarah Bernhardt-igjen

Den eldste av nevøane på tante si side fyller 14 år i neste veke. Vi gratulerer A. så mykje med dagen. Denne helga er vi inviterte til bursdagsselskap, og det gleder vi oss til. Jubilanten skal forøvrig spele fotballkamp før selskapet, og vi har tenkt oss avgårde å heie på han og laget hans :-)

Men, sidan eg veit han har ei kake han likar veldig godt (det gjer forresten tante også ) så tok eg meg tida til å bake dei, sjølv om det eigentleg er julekaker...


Her er eit brett med go`kaker, no ligg dei i frysaren på vent... 
Ellers vert det no ei lita bursdagsgåve også då :-)


Hverken jubilanten eller foreldra veit at dei kjem, så det vert ei stor overrasking :-)

NO er kakene overlevert, jubilanten vart veldig glad! Han sparte dei til ungdomsselskapet som han skulle ha til kvelden! Ellers var det "hans" kaker ;-) HIHIHIHI......
ALLTID kjekt å gje vekk noko som vert satt sånn pris på!!

fredag 19. oktober 2012

Haustens handarbeid

Hausten er ei fin tid, spesielt godt likar eg at kveldane vert mørkare og eg har ei GOD unnskyldning for å fyre opp "eit hav av lys":-)

Denne hausten har eg brodert på bunad, og eg har strikka eindel. No er 2 av arbeida komne fram til dei som skulle ha det så eg kan vise fram bilde her...


Denne genseren var de O. 2 år som fekk, han er den yngste av våre grandtante/onkel barn. Ein blid godgutt som sjarmerer alle omkring seg :-)



I sommar fekk eg bestilling på pulsvarmarar frå ei av svigerinnene mine. Mønsteret vart tekje frå "eige haud" med maske-antall-hjelp frå I-B, TUSEN TAKK!!
Då eg sende dei, la eg "magebeltet" frå tråden rundt pulsvarmarane, då er det greit å finne ut korleis ein skal vaske dei :-)
 Det tok litt tid å få tida, men no er dei ferdige og framkomne til N.



No er det tennbrikkett-skjular og bunadsstrømper. Strømpene starta eg på i sommar, og no må eg snart få dei ferdige!
Så det kan nok verte fleire bilder av ferdige produkt utover hausten...